UZIN PE 360 PLUS cube dispersiopohjustin 5kg

80,72  (sis. alv.)

Dispersiopohjustin imeville alustoille, tasoitteille ja betonille

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 065874 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Uzin PE 360 plus on käyttövalmis ja nopeasti kuivuva pohjustin mineraalisille alustoille ennen sementti- tai kipsipohjaisen tasoitteen levittämistä.

Soveltuu seinille ja lattioille sekä matto- ja puulattiatasoitteiden alle.

Menekki Vaihtelee alustan mukaan

• Betoni, sementtitasoite/ 80-150 g/m2

• Kipsitasoite/ 80-120 g/m2

• Imemätön, tiivis alusta/ 80-100 g/m2

Väri Vaaleansininen/läpinäkyvä

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 12 kk.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila Vähintään +15 – +25°C

Luokitukset ja sertifioinnit EC1, M1

Käyttöohje

Älä käytä tuotetta mineraalisilla alustoilla tai kohteissa, jossa käytetään dispersioliimaa pohjustimen päällä, jos alustassa on vanhaa bitumia tai tarrapohjustinjäämiä. Tuote ei sovi pohjusteeksi suoraan parkettiliiman alle, eikä kosteuden nousua vastaan.

Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on ehjä, kuiva, halkeamaton, puhdas ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Poista kaikki tartuntaa haittaavat aineet, kuten muottiöljy, irtoava liima, tasoitepöly ja vanhat pinnoitteet. Lattian tulee olla hiottu ja imuroitu.

Ennen tuotteen käyttöä, anna astian olla huoneen lämmössä ja sekoita huolellisesti. Sen jälkeen kaada astian sisältö toiseen astiaan. Levitä pohjustin käyttämällä Nylon-telaa (esim. Uzin Fibre roller, 25 cm/14 mm) tai mohairtelalla huolellisesti käsiteltävälle alueelle. Nurkat ja seinälle nostot voidaan tehdä myös maalipensselillä. Älä kaada pohjustinta suoraan lattialle vaan telaa pohjustin huolellisesti. Erityisen imevillä pinnoilla saatetaan joutua levittämään pohjustin kahteen kertaan.

Puhdista työkalut välittömästi käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja saippualla.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana ja sen jälkeen. Älä syö, juo tai tupakoi työn aikana. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Tuote on kuivuttuaan täysin hajuton ja ympäristölle vaaraton.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)