UZIN PE 280 tartuntapohjustin 5kg

172,79  (sis. alv.)

Vähäpäästöinen ja kalvon muodostava vesiohenteinen pohjustin käytettäväksi alustoille, jossa on vanhoja tasoitteita ja liimoja. Tuote muodostaa karhean erittäin hyvän tartunnan alustaan nopeasti, perustuen erityiseen hiilikuituteknologiaan.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 047522 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Vähäpäästöinen ja kalvon muodostava pohjustin käytettäväksi alustoilla, joissa on vanhoja tasoitteita ja liimoja. Tartunnan parantajana tiiviillä alustoilla suoraan epoksi- tai PU-pohjustimen päälle. Tuotetta käytetään ennen sementtipohjaisen tasoitteen levitystä ja lattian pinnoitusta tai parketin asennusta.

Menekki

• Alustassa hyvin kiinni olevat tasoitteet ja liimat 100-150 g/m2

• Tiivis ja sileä alusta, kuten keraamiset laatat, tiilet, epoksit ja metallipinnat 70-100g/m2

• Uzin PE 460 tai Uzin PE 414 Turbo 70-100 g/m2

• Asfaltti 70-100 g/m2

• Imevät alustat 80-120 g/m2 (Ohennus max. 20% vettä)

Väri Okra

Tiheys/ominaispaino 1 kg/litra

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 1 vuosi. Sulje avattu astia huolellisesti ja käytä sisältö mahdollisimman pian. Veteen sekoitettu materiaali tulee käyttää 3 päivän sisällä.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila paras käyttöalue +15 – +25 °C ja suhteellinen kosteus alle 65%

Luokitukset ja sertifioinnit EC1, Ruori-merkitty

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta varmista, että alusta on ehjä, luja, kuiva, halkeilematon ja puhdas irtoavista materiaaleista (esim. lika, öljy ja rasva), jotka saattavat vaikuttaa tartuntaan.

Poista kaikki pehmeä, heikko ja huonosti alustassa kiinni oleva materiaali, kuten muottiöljy, irtoavat liimajäämät, tasoitteet ja pinnoitteet harjalla, hiomalla, jyrsimällä tai hiekkapuhalluksella. Puhdista tiivis imemätön alusta Uzin RG 194:llä ja vedellä. Kun alusta on kuiva, voidaan alusta hioa mataksi. Tarkista, että vanha hyvin tarttunut epoksi, liima tai tasoite on kosteuden kestävää. Jos tuote ei ole kosteuden kestävää (Vesitesti: Liima alkaa liota, kun pintaan kaadetaan vettä), käytä silloin Uzin PE 460:a tai Uzin PE 480:a tai Uzin PE 414 turboa. Anna pohjustimen kuivua kunnolla.

Ennen käyttöä, anna astian olla huoneenlämmössä ja sekoita huolellisesti. Levitä ohut kerros koko alueelle käyttäen lyhytkarvaista telaa (lampaanvilla) tai Uzin nylonkuitutelaa. Puhdista työkalut välittömästi käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Liuotteeton. Ei syttyvä. Ei vaadi erityistä suojausta normaalikäytössä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä ja -laseja. Työskentele hyvin ilmastoidulla alueella.

EMICODE EC1-erittäin vähäpäästöinen. Tuotteesta ei liukene formaldehydiä, haitallisia aineita tai orgaanisia yhdisteitä (VOC). Aine on kuivuttuaan tuoksuton ja vaaraton.

Älä kaada tuotetta viemäriin tai vesistöön. Tyhjät astiat on kierrätettävä. Astiat, jossa on nestettä jäljellä, luokitellaan ongelmajätteeksi. Kuivunut materiaali luokitellaan rakennusjätteeksi.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)