UZIN PE 460 epoksipohjustin 10kg

502,20  (sis. alv.)

Hajuton epoksihartsipohjustin alustasta nousevaa kosteutta vastaan (max 95 % Rh) sementtitasoitteille ja betonille. Jos alustan kosteuspitoisuus on suurempi voidaan kapselointi tehdä Uzin PE 480-pohjustimella.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 008451 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Epoksihartsipohjustin ongelmayhdisteitä ja nousevaa kosteutta vastaan. Muodostaa kaasua läpäisemättömän pinnan kuivuttuaan.

Käyttökohteita on esimerkiksi betonilaatat kosteussulkuna korkeaa jäännöskosteutta vastaan RH 95%, pinnan lujittaminen heikoilla, huokoisilla tai vaurioituneilla alustoilla, pohjusteena olemassa oleville tiiviille ja huokoisille pinnoille, sideaineena epoksikorjaus- ja tasoitelaasteihin, kotitalouden, julkisiin ja teollisuuden kohteisiin sekä kalustepyörien kesto, DIN EN 12529 mukaan.

Menekki Vaihtelee alustan kunnon ja lämpötilan mukaan:

• Karkea, jyrsitty alusta 300-600 g / m2

• Tasainen alusta, levitys B2 hammaslastalla n. 500 g/m2

• Hiottu alusta, vanhat liimat ja pinnoitejäämät 250-350 g/m2

• Sileä, tiivis ja imemätön pinta 200-250 g/m2

• Käytettäessä sulkevana kerroksena, levitetään 2-kerrosta n. 350 g/m2/1. kerros ja n. 250 g/m2/2. kerros

Värit Väritön/kellertävä

Tiheys/ominaispaino +/- 1,2 kg/ litra

Varastointi Avaamattomana kuivassa tilassa 1 vuosi

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Alustan kosteus max. 95 % Rh

Käyttölämpötila paras työstölämpötila +15°C – +20°C

Luokitukset ja sertifioinnit EC 1 Plus, M1, Ruori-merkitty, TTL:n kaasutiiveystesti

Käyttöohje

Säilytä kaksoisastia huoneenlämmössä ennen levitystä. Lävistä ylimmän kansiastian pohja useita kertoja esim. ruuvimeisselillä. Anna kovettajaosa B:n valua alempaan hartsia sisältävään astiaan. Poista tyhjä kansiastia.

Sekoita komponentit perusteellisesti porakoneella, kunnes seos on yhtenäistä.

Levitä pohjustin tasaisesti alustalle liuotinaineita kestävällä telalla. Tasaiselle alustalle pohjustin voidaan levittää myös hammaslastalla, jonka jälkeen pohjustin telataan.

Kun ensimmäinen kerros kestää kävelyn, mutta enintään 48 tunnin kuluessa, levitä toinen kerros. Tee levitys poikittain ensimmäiseen kerrokseen nähden. Lisää toiseen kerrokseen n. 1% Uzin epoxy colourant -väriainetta, jotta toinen kerros on helpompi erottaa ensimmäisestä. Ripottele kovettumattomaan pintaan kvartsihiekkaa (raekoko 0,8 mm) kynsikerrokseksi niin paksu kerros (n. 3 kg/m2), että hiekkakerroksen päällä voi kävellä, epoksin tarttumatta kenkiin.

Toisen kerroksen kuivuttua poista ylimääräinen hiekka harjaamalla ja imuroimalla se puhtaaseen imuriin, jolloin voit käyttää sen uudelleen.

Puhdista työkalut välittömästi käytön jälkeen Uzin cleanbox liinoilla. Kovettunut materiaali voidaan poistaa vain mekaanisesti.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Liuotteeton. Ei syttyvää. Komponentti A sisältää epoksihartsia, ärsyttävä. Komponentti B on kovettaja-aine, syövyttävä. Voi ärsyttää silmiä, ihoa ja hengitysteitä. Ihokontakti voi aiheuttaa herkistymisen. Käytä suojavoidetta, – käsineitä ja -laseja. Aineen jouduttua iholle, huuhtele runsaalla vedellä ja saippualla. Aineen jouduttua silmiin huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja tarvittaessa ota yhteys lääkäriin. Aine on kovetuttuaan tuoksuton ja vaaraton.

Ei aiheuta sisäilmaan formaldehydi tai VOC-päästöjä, EC1- ja M1-luokitus/vähäpäästöinen.

Nestemäistä tuotetta ei saa päästää viemäriin, vesistöihin tai maaperään. Molempien komponenttien jäämät sekoitetaan annetussa suhteessa ja annetaan kovettua. Kovettunut aine voidaan hävittää normaalina rakennusjätteenä. Tyhjät puhdistetut metalliastiat on kierrätettävä.

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)