Turbo-Strip 10L

124,00  (sis. alv.)

Saatavuus: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): 09710010 - DR.Schutz Osastot: , ,

Kuvaus

Ultranopea ja poikkeuksellisen tehokas kuorimaan pinnat perusteellisesti ja mekaanisesti puhtaiksi, pölyttömäksi, rasvattomaksi ja öljyttömäksi. Kuorii myös vaha- ja hoitokalvoista, jäämistä ja viimeistelyaineista. Hajuton.

  • Poistaa kovat saumausaineet, kiillotusaineet ja muut tehtasvalmisteiset kalvot.
  • Erittäin nopea ja tehokas restaurointi yhdessä paketissa.
  • Säästää työaikaa ja lattioiden vaihtokustannuksia.

Käyttöala

Väsyneiden, kuluneiden ja voimakkaasti käytettyjen kimmoisten lattioiden entisöintiin, mukaan lukien synteettiset materiaalit (PVC, CV, polyolefiini), linoleumi- ja kumipinnoitteet.

Ammattimainen entisöinti

Irtonainen lika tulee ensin lakaista tai imuroida pois.

Laimenna Turbo Strip vedellä suhteessa 1:1-1:5 (riippuen hoitokalvon kestävyydestä).

Levitä laimennettu puhdistusaine lattiapäällysteen päälle mopilla tai tyynyllä ja anna vaikuttaa 5-15 minuuttia.

Puhdista pinta perusteellisesti hankausharjalla tai Padmasterilla (toimitetaan Floor Care Kitin mukana) tai Monodisc-koneella SRP.

Huuhtele ja kuivaa likainen neste pinnalta kumilastalla ja imukykyisellä leveällä mopilla tai mieluiten ammattikäyttöisellä märkäimulla (esim. ruiskuimu kovalla lattiasovittimella, Premium F1/F2). Varmista, että käytät puhdasta vettä ja pinta on täysin kuiva.

Riittoisuus: 2-6 litraa per 100m2

Peittokyky riippuu laimennuksesta 1:1 – 1:5.

Äärimmäisen vaurioituneet, väsyneet ja kuluneet lattiat myös rakennustyömailla voidaan kunnostaa Turbo Stripillä. Kunnostuksen jälkeen yksinkertaisesti suojaa PU Sealerillä tai PU Anticolorilla ja puhdista pinta sen jälkeen PU Cleanerilla täyden restauroinnin ja pitkäaikaisen suojan saavuttamiseksi.

Parantaa yleisilmettä ja tekee hyvän vaikutelman.

Kun pinta on kunnostettu ja myöhemmin suojattu PU-saumausaineella, pinnalla on kuusi kertaa korkeampi ja pidempiaikainen suoja kitkavaurioita ja naarmuja vastaan, mikä pidentää lattian käyttöikää tavanomaisiin kuorinta- ja tiivistysaineisiin verrattuna.

Lisätiedot

Paino 10,7 kg (kilogramma)
Valmistaja

Dr. Schutz