UZIN NC 172 BiTurbo Tasoite 25kg

118,11  (sis. alv.)

Erittäin nopeasti kovettuva, sementtipohjainen ja itsestäänsiliävä lattiatasoite.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 001179 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Erikoissementtiä ja erittäin sileän pinnan muodostava erikoislisäaineita sisältävä nopeasti kovettuva lattiatasoite.

Soveltuu esimerkiksi nopeasti pinnoitettavaksi tasoitteeksi ennen kaiken tyyppisten tekstiili-, PVC, linoleum-, kumipinnoitteiden sekä keraamisten- ja luonnonkivilaattojen asennusta, liike- ja julkisiin tiloihin sekä teollisuuden kohteisiin, puu-, polyolefin ja polyuretaanipinnoitteiden päälle sekä vesikiertoisen lattialämmityksen yhteydessä.

Menekki Vaihtelee alustan kerrospaksuuden mukaan

• 1 mm/ 1,5 kg/m2

• 3 mm/ 4,5 kg/m2

• 10 mm/ 15,0 kg/m2

Värit Harmaa

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 6 kk.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila Vähintään +10°C

Luokitukset ja sertifioinnit CE, EC1, M1 ja ruori

Käyttöohje

Älä käytä tuotetta ulkona tai vesieristämättömissä märkätiloissa. Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on riittävän luja, kuormitusta kestävä, puhdas, kuiva ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Puhdista kaikki pehmeät ja huonosti alustassa kiinni olevat kerrokset kuten liimajäämät, tasoitejäämät ja vanhat pinnoitteet, harjaamalla, hiomalla tai sinkopuhdistimalla. Lopuksi imuroi alusta huolellisesti. Levitä Uzin-pohjustin, joka valitaan alustamateriaalin mukaan. Pohjustinta käytetään, kun tasoitteen kerrospaksuus ylittää 3 mm. Anna pohjustimen kuivua ennen tasoitusta.

Mittaa 6-6,5 litraa kylmää puhdasta vettä sekoitusastiaan. Lisää jauhe voimakkaasti sekoittaen ja tee juokseva, kokkareeton ja tasalaatuinen massa käyttäen sekoittimeen kiinnitettyä tasoitteelle sopivaa vispilää. Kaada juokseva massa alustalle ja levitä se tasaisesti käyttäen Uzin hammaslastaa. Levittämistä ja pinnan sileyttä voidaan parantaa piikkitelauksella. Levitä haluttu kerrospaksuus yhdellä levityskerralla. Poista mahdolliset pintaan jääneet kokkareet teräslastalla 2,5-4 tunnin kuluessa.

Kuivumisaika riippuu oleellisesti vallitsevasta ilman kosteudesta ja lämpötilasta. Suojaa tasoitettu alue vedolta, auringonpaisteelta ja liialta lämmöltä.

Puhdista työkalut käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Uzin NC 172 sisältää sementtiä, joka on kosteana syövyttävä. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta-, käsineitä, laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana. Kovettunut materiaali on fysiologisesti ja ekologisesti vaaratonta.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Tyhjät säkit on kierrätettävä. Sekoita tuoteylijäämät pieneen määrään vettä. Kovettunut tuote on palamatonta rakennusjätettä.

Lisätiedot

Paino 26 kg (kilogramma)