MONEPOX 4000 1kg

85,56  (sis. alv.)

Kaksikomponenttinen ja matalaviskoosinen injektiomassa seiniin ja lattioihin.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 16509 - MONEPOX Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Kaksikomponenttinen epoksi-injektointimassa.

Soveltuu lattioiden, seinien ja kattopintojen halkeamien tiivistykseen ja vesivuotojen pysäyttämiseen yhdessä Waterplug-sulkuaineen kanssa käytettynä.

Värit Kirkas vaaleankeltainen

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 6 kk.

Pakkauskoko 1 kg

Pakkasenkestävyys Suojattava pakkaselta

Käyttölämpötila Vähintään +5°C

Käyttöohje

Ennen tuotteen levittämistä puhalla halkeamat puhtaaksi öljyttömällä ja vedettömällä paineilmalla. Estä lian ja pölyn pääsy halkeamiin. Ne huonontavat tartuntaa ja saattavat pienissä halkeamissa estää injektiohartsin tunkeutumisen rakenteeseen. Ole varovainen injektointinippojen porauksien yhteydessä. Poraa injektointinipat halkeamaan nähden viistosti ja tarkista, että reikien välinen etäisyys on noin 1-1,5 kertaa halkeaman syvyys. Jos käytät liimattavia ja laattamaisia injektointinippoja, limaa ne vastaavin etäisyyksin suoraan halkeaman päälle. Jos olet injektoimassa seinärakenteita, täytyy nippojen välinen halkeaman osa tiivistää, jotta sauma ei valu tyhjäksi ennen injektointimassan kovettumista tai jos halkeama ylettyy lattian läpi, tulee pohja tiivistää ennen injektointia.

Tuote on pakattu kaksoisastiaan. Irroita ensin A ja B komponentit toisistaan. Avaa molempien astioiden kannet ja tyhjennä huolellisesti B-osa kokonaan A-osan joukkoon. Sekoita komponentit tasalaatuiseksi seokseksi (sekoita noin 3 minuuttia). Kaada massa injektointipumppuun.

Seinärakenteessa injektointi aloitetaan alimmasta nipasta. Kaikki muut nipat ovat auki. Kun massa alkaa pursuta seuraavasta nipasta, siirrytään seuraan nippaan ja alin nippa tulpataan. Jatka näin, kunnes koko halkeama on injektoitu. Noudata samaa järjestystä lattiassa, näin varmistat, ettei mikään alue jää injektoimatta. Vältä käyttämästä liian suuria paineita. Anna aineelle aikaa kulkeutua kaikkialle halkeamassa. Liian suuri paine saattaa vaurioittaa rakenteita. Nipat voidaan poistaa, kun massa on kovettunut valumattomaksi.

Puhdista työkalut ja tarvikkeet asetonilla heti käytön jälkeen ennen massan kuivumista.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Tuotteen aktivaattori (komponentti B) on syövyttävää. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta-, käsineitä, laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon.

Lisätiedot

Paino 1,2 kg (kilogramma)