UZIN NC 170 LS Tasoite 25kg

80,91  (sis. alv.)

Sementtipohjainen itsesiliävä nopeasti kovettuva lattiatasoite kaikille kerrospaksuuksille.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 001062 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Korkealuokkainen lattiatasoite kaikille kerrospaksuuksille.

Soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisten tekstiili-, PVC/CV päällysteiden, puulattioiden, keraamisten laattojen ja luonnon kiven alle, LVT-lattioiden, kumi- ja linopäällysteiden, korkin, Enomer-päällysteiden, PUR-pinnoitteiden kanssa, sekä lattialämmityksen yhteydessä. Tuote kestää kovaa kulutusta huoneistoissa, kaupoissa ja teollisuuslattioissa.

Menekki Vaihtelee alustan kerrospaksuuden mukaan

• 1 mm/ 1,5 kg/m2

• 3 mm/ 4,5 kg/m2

• 10 mm/ 15,0 kg/m2

Värit Harmaa

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 6 kk.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila Optimaalinen käyttölämpötila +15 – +25 °C

Luokitukset ja sertifioinnit CE, EC1plus

Käyttöohje

Älä käytä tuotetta ulkona tai märillä alueilla. Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on ehjä, kantava, halkeamaton, puhdas ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Puhdista kaikki pehmeät ja huonosti alustassa kiinni olevat kerrokset kuten muottiöljy, irtoava liima, tasoitteet ja pintamaalit, hiomalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistimalla. Lopuksi imuroi alusta huolellisesti. Hio ja imuroi betoni- ja kipsipinnat. Käytä soveltuvaa pohjustinta Uzin-järjestelmästä alustan mukaan. Anna pohjustimen kuivua ennen tasoitusta.

Mittaa 6,5 litraa kylmää puhdasta vettä sekoitusastiaan. Lisää jauhe voimakkaasti sekoittaen ja tee juokseva, kokkareeton ja tasalaatuinen massa käyttäen riittävän vahvaa sekoitinta (minimi 650 krs/min). Kaada tasoite pohjustetulle alustalle ja levitä se tasaisesti kerrokseksi lastalla tai Uzin -korkeudensäätölastalla koko R2. Levitettäessä paksumpia kerroksia levitys ja pinnan tasaus voidaan tehdä Uzin-piikkitelalla. Levitä haluttu kerrospaksuus yhdellä levityskerralla. Vältä kontaktia metalleihin ja putkien kanssa, erityisesti galvanoituun teräkseen ellei sitä ole korroosiosuojattu.

Kuivuu nopeasti myös paksumpina kerroksina huonommissa olosuhteissa, johtuen tuotteen suuresta vedensitoutumiskyvystä.

Puhdista työkalut vedellä ja saippualla käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Uzin NC 170 sisältää matalakromaattista sementtiä. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta-, käsineitä, laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Juominen, syöminen ja tupakointi on kielletty asennustyön aikana. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana. Kovettunut materiaali on fysiologisesti ja ekologisesti vaaratonta.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Tyhjät säkit on kierrätettävä. Kerää tuotejäämät, sekoita veteen, anna kovettua ja hävitä rakennusjätteenä.

Lisätiedot

Paino 26 kg (kilogramma)