UZIN KE 2000S dispersiomattoliima 14kg

146,94  (sis. alv.)

Yleisliima muovimatoille sekä useimmille lattiapäällysteille.

Tuotetunnus (SKU): UZIN KE 2000S Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala Yleisliima muovimatoille sekä useimmille lattiapäällysteille.
Tuote soveltuu lattia- ja seinäpinnoitteiden liimaukseen.
Menekki Vaihtelee pinnoitteen mukaan
• Sileä (esim. vinyyli tai tiivis alusta) / 180-200 g/m2 (liimakampa A5)
• Sileä (esim. CV-pinta tai LifeLine) / 200-280 g/m2 (liimakampa A1)
• Kevyesti kuvioitu (esim. PVC-pinnoite tai kumi) / 250-320 g/m2 (liimakampa A2)
• Kuvioitu (esim. tekstiili-Linoleum tai huopamatto) / 320-380 g/m2 (liimakampa B1)
• Kuvioitu (esim. villapohja yms.) / 450-500 g/m2 (liimakampa B2)
Värit Märkänä kermanvalkoinen, kuivuttuaan läpinäkyvä
Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 6 kk.
Pakkasenkestävyys Pakkasenkestävä -10°C asti
Käyttölämpötila Optimaalinen työstölämpötila +18°C – +25°C
Luokitukset ja sertifioinnit EC1, M1 ja Ruori-merkitty
Käyttöohje
Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on ehjä, tasainen, kuiva, halkeamaton, puhdas ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Valitse kohteen alustaan sopiva Uzin pohjustin ja tasoite. Anna pohjusteen ja tasoitteen kuivua kokonaan ennen tuotteen levitystä.
Ennen tuotteen levitystä hio pinta ja puhdista mahdolliset epäpuhtaudet. Levitä liimaa tasainen kerros oikealla liimakammalla (kts. tuotekorttista menekkitaulukko). Anna tuotteen kuivua osittain riippuen suunnitellusta liimaustavasta, liiman määrästä, ilmankosteudesta, alustan imevyydestä sekä mattotyypistä. Asenna pinnoite märkäliimauksessa 10-45 minuutin sisällä niin, että liima levittyy tasaisesti. Sen jälkeen hierrä pinta ja jyrää pinnoite alustaan. Varmista ettei pinnoitteen alle jää ilmaa. Anna pinnan asettua 20 minuuttia ja jyrää se uudestaan. Varmista vielä reuna-alueet ja saumat jyräämällä tai hiertämällä. Lopuksi poista liimajäämät tuoreeltaan lämpimällä vedellä.
Puhdista työkalut käytön jälkeen.
Ympäristö ja turvallisuus
Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Tuote on liuotteeton eikä se ole syttyvää. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana.
Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Tuote on kuivuttuaan tuoksuton ja ympäristölle vaaraton. Huolellisesti tyhjennetyt astiat ovat kierrätysmateriaalia. Tuotejäämät annetaan kuivua, jonka jälkeen ne voidaan hävittää normaalina rakennusjätteenä.

Lisätiedot

Paino 15 kg (kilogramma)