PU Cleaner 5L

34,81  (sis. alv.)

Saatavuus: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): 07150005 - DR.Schutz Osastot: , ,

Kuvaus

Aktiivinen erikoispuhdistusaine polyuretaanipinnoitteella varustettujen tehdaskäsiteltyjen sekä PU Sealerilla käsiteltyjen vinyyli-, linoleumi- tai kumilattioiden puhdistukseen. Soveltuu uuden lattian käyttöönottopuhdistukseen, sekä normaaliin ylläpitopuhdistukseen. Irrottaa erinomaisesti lian, rasvan ja kenkien kitkajäljet. Ei vahingoita lattian pintaa eikä himmennä tai synnytä harmaata kalvoa.

Käyttöalueet

Joustavat lattiapinnoitteet, joissa on tehtaalla tehty polyuretaanipinnoite tai jotka on käsitelty PU Sealer-, Antislip- tai Anticolor-tuotteilla.

Käyttötapa

Uuden lattian käyttöönottopuhdistus: Poista roskat harjalla tai pölynimurilla. Jos lattiassa on sitkeää likaa, laimenna PU Cleaner suhteessa 1:10 (1 litra puhdistusainetta 10 litraan vettä), mutta käytä laimeampaa liuosta, jos likaa on vähemmän. Levitä puhdistusliuos lattialle ja anna sen vaikuttaa hetken. Käsittele lattia tämän jälkeen lattianhoitokoneella ja puhdistuslaikalla tai harjalla. Poista lika kovalle lattialle tarkoitetulla sovittimella varustetulla pesurilla tai imukykyisellä leveällä mopilla ja neutralisoi puhtaalla huuhteluvedellä.

Kulutus: noin 1 l = 50- 100 m²

PU-pinnoitetun lattian ylläpitopuhdistus: Laimenna PU Cleaner suhteessa 1:200 (50 ml puhdistusainetta 10 litraan vettä) ja pyyhi lattia tällä liuoksella. Puhdistusainepitoisuus voidaan pienentää suhteeseen 1:400 (25 ml 10 litraan vettä), jos käytetään täysin automaattista puhdistusvälinettä.

Kulutus: 1 l = 1000 m² Huom.: Puhdistusnestettä ei pidä ruiskuttaa herkille pinnoille (kuten puulle, metallille, kalusteille).

Lisätiedot

Paino 5,42 kg (kilogramma)
Valmistaja

Dr. Schutz

Pakkauksen riittoisuus

5.000 m²