BLOWERPROOF LIQUID sininen ruiskutettava/telattava 10kg

258,54  (sis. alv.)

Blowerproof liquid on liuotteeton polymeeripohjainen ruiskutettava/telattava ilmavuotojen tiivistysmassa/pinnoite, joka kuivuttuaan muodostaa ilmatiiviin kalvon.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 30003 - BLOWERPROOF Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Ruiskutettava vesiohenteinen, nestemäinen, elastinen ja yksikomponenttinen pinnoite ilmavuotojen tiivistykseen. Tarttuu hyvin erilaisiin alusmateriaaleihin kuten betoniin, sementtiin tai puuhun.

Käyttöalueita on esimerkiksi: lattia- ja seinäliitokset, seinä- ja kattoliitokset, seinät, seinä- ja seinäliitokset sekä pysty- ja vaakaliitokset.

Menekki 500g- 1000 g/m2 (Suuntaa antava, riippuu alustasta)

Edut

• 1-komponenttinen

• M1 -päästöluokitus

• Elastinen

• Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

• Hyvä tartunta kaikille alustoille

• Voidaan päällemaalata, tasoittaa tai pinnoittaa liimattavilla pinnoitteilla

• Kestävä, kestää alla olevan rakenteen laskennallisen käyttöiän

• Toimii radon- ja metaanikaasujen sulkuna

Värit Sininen (Kuivuu mustaksi ilmatiiviiksi päällysteeksi) ja valkoinen (kuivuu valkoiseksi ilmatiiviiksi päällysteeksi)

Tiheys/ominaispaino +/- 1,2 kg/ litra

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Pakkauksessa oleva eränumero muodostuu valmistuspäivästä ja tuotekoodista: esim.1012019 eli ppkkv ja kaksi viimeistä numeroa on tuotteen tuotenumero

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Alustan kosteus Saa käyttää kostealla alustalla. Alustalla ei saa olla seisovaa vettä.

Käyttölämpötila vähintään +5°C

Luokitukset ja sertifioinnit M1, Passive House, BBA

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta varmista, että alusta on pölytön ja vapaa irtoavista aineista. Poista seisova vesi, epäpuhtaudet ja irtoaines. Alustan lämpötilan tulee olla yli + 5°C.

Levitä suoraan käsiteltävälle pinnalle, tarvittaessa täytä kolot ja reiät sementtipohjaisella tasoitteella tai uretaanivaahdolla.

Tuote on käyttövalmis, joten älä lisää siihen vettä tai muita ohenteita. Sekoita ennen käyttöä. Käytä levitykseen korkeapaineruiskua tai telaa.

Levitä Blowerproof liquid kahtena kerroksena, menekki pinnalle 0,5-1kg/m2. Anna pinnan kuivua 24-48 tuntia ennen toisen tuotteen käyttöä. Kuivumisaika vaihtelee ja riippuu alustasta sekä olosuhteista.

Puhdista työkalut vedellä käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Työskentele hyvin ilmastoidulla alueella. Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistamista tuotteen kanssa, kun tuote on märkä. Käytä silmäsuojaimia, hengityssuojainta, suojakäsineitä ja -vaatteita.

Lisätiedot

Paino 11 kg (kilogramma)