UZIN PE 480 epoksipohjustin 5kg

368,28  (sis. alv.)

Epoksihartsipohjustin ongelmayhdisteitä ja nousevaa kosteutta vastaan. Muodostaa kaasua läpäisemättömän pinnan.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 074875 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

2-komponenttinen epoksihartsipohjustin kosteille alustoille. Soveltuu imukykyisille ja imemättömille pinnoille. Suojaa tasoite- ja pinnoitekerrosta alustasta nousevalta alkaaliselta kosteudelta.

Menekki Alustan imevyydestä riippuen menekki telalla levittäessä n. 250-500g/m2/ kerros

Väri kellertävä

Tiheys/ominaispaino +- 1,1 kg/litra

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Alustan kosteus Saa käyttää kostealla alustalla. Alustalla ei saa olla seisovaa vettä

Käyttölämpötila 15-25 °C ja suhteellinen kosteus alle 65%

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta varmista, että alusta riittävän luja, puhdas, kuiva (ei seisovaa vettä) ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista (lika, öljy ja rasva).

Poista kaikki pehmeät tai huonosti alustassa kiinni olevat kerrokset kuten sementtiliima, liimajäämät, tasoitteet, vanhat pinnoitteet, hoitoaineet ja maalit. Betoni- tai tasoitepinnat hiotaan tai sinkopuhdistetaan, sileät ja tiiviit pinnat karhennetaan ja imuroidaan lopuksi huolellisesti. Käytettäessä sulkevana kerroksena alustoilla, jotka ovat suoraan alttiina maasta nousevalle kosteudella, sulkevan kerroksen alle ei saa jäädä kosteusherkkiä tasoitteita tai pinnoitteita.

Säilytä kaksoisastia huoneenlämmössä ennen levitystä. Lävistä ylimmän kannen pohja useita kertoja esim. ruuvimeisselillä. Anna kovettajaosa B:n valua alempaan hartsia A sisältävään astiaan. Poista tyhjä kansiastia. Sekoita komponentit perusteellisesti porakoneella, kunnes seos on yhtenäistä. Kaada materiaali puhtaaseen astiaan ja sekoita lyhyesti uudelleen. VAROITUS! Epoksi voi lämmetä astiassa sekoituksen jälkeen, levitä heti sekoituksen jälkeen. Älä jätä levityksessä ylijäänyttä astiassa olevaa epoksia valvomatta sisätiloihin tai siirrä astiaa ulos vaaraa aiheuttavaan paikkaan.

Levitä pohjustin tasaisesti alustalle liotinaineita kestävällä telalla. Tasaiselle alustalle pohjustin voidaan levittää, myös hammaslastalla, jonka jälkeen pohjustin telataan.

Kun tuotetta käytetään sulkevana kerroksena, levitys tehdään kahteen kertaan. Kun ensimmäinen kerros kestää kävelyn, mutta enintään 36 tunnin kuluessa, levitä toinen kerros. Lisää toiseen kerrokseen max 1% Uzin epoxi-colourant-väriainetta, jotta toinen kerros on helpompi erottaa. Ripottele kovettumattomaan pintaan kvartsihiekkaa (raekoko 0,8 mm) kynsikerrokseksi niin paksu kerros (n. 3 kg/m2), että hiekkakerroksen päällä voi kävellä, epoksin tarttumatta kenkiin.

Toisen kerroksen kuivuttua poista ylimääräinen hiekka harjaamalla tai imuroimalla se, puhtaaseen imuriin, jolloin voit käyttää sen uudelleen.

Puhdista työkalut välittömästi käytön jälkeen Uzin VE 124 ohentimella. Kovettunut materiaali voidaan poistaa vain mekaanisesti.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Liuotteeton. Ei syttyvää. Komponentti A sisältää epoksihartsia, ärsyttävä. Komponentti B on kovettaja-aine, syövyttävä, sisältää amiinia. Voi ärsyttää silmiä, ihoa ja hengitysteitä. Ihokontakti voi aiheuttaa herkistymisen. Käytä suojavoidetta, -käsineitä ja -laseja. Aineen jouduttua iholle, huuhtele runsaalla vedellä ja saippualla.

Aineen jouduttua silmiin huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja tarvittaessa ota yhteys lääkäriin.

Työskentele hyvin ilmastoidulla alueella. Aine on kovetuttuaan tuoksuton ja vaaraton.

Lisätiedot

Paino 6 kg (kilogramma)