UZIN PE 260 cube ohennettava dispersiopohjustin 10kg

192,51  (sis. alv.)

Yleispohjustin pintojen korjaustöitä varten.

Saatavuus: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): UZIN PE 260 cube Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Uzin PE 260 on monikäyttöinen pohjustin, jota voidaan käyttää imevillä ja imemättömillä alustoilla, ennen tasoitustyötä.

Ohentamaton tartuntapohjustin soveltuu olemassa oleville pinnoitteille, hyvin alustassa kiinni oleville vesieristejäämille, tasoitteille (mm. neopreeni, bitumi ja liimajäämät), tiiviille ja imemättömille alustoille (mm. kivilattiat, laatoitukset, vesieristyspinnoitteet ja epoksilattiat), mastiks-asfaltille, kipsitasoitteille, puukuitulevylle ja muille soveltuville puualustoille, vesikiertoisen lämmityksen yhteydessä sekä raskaasti kuormitetulle alueille yksityisillä, kaupallisilla tai teollisilla alustoilla.

Ohennettuna tartuntapohjustin sopii pölyisille ja imeville alustoille.

Menekki 40-150 g/m2

Väri Märkänä valkoinen, kuivuttuaan läpinäkyvä

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi. Veteen sekoitettu materiaali tulee käyttää 3 päivän sisällä.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila Optimaalinen työskentelylämpötila +15 – +25°C

Luokitukset ja sertifioinnit EC1

Käyttöohje

Tuote ei sovellu käytettäväksi vesiliukoisissa liimajäämissä (esim. sulfaattiliimat), kiinnitysaineissa eikä pohjusteeksi puulattiamateriaalin alle. Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on riittävän luja, ehjä, kuiva, halkeamaton ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista.

Puhdista kaikki pehmeät ja huonosti alustassa kiinni olevat kerrokset kuten liimajäämät, tasoitejäämät ja vanhat pinnoitteet, harjaamalla, hiomalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistimalla. Poista kalsiumsulfaattijäämät hiomalla ja imuroimalla. Vanhat, sileät ja imemättömät pinnat on puhdistettava huolellisesti RZ Grundreinigerillä ja hiottava mataksi. Puhdistuksen jälkeen imuroi kaikki irtomateriaali ja pöly huolellisesti pois. Anna pohjustimen kuivua ennen tuotteen käyttöä.

Ennen tuotteen käyttöä, anna astian olla huoneen lämmössä ja sekoita huolellisesti. Levitä ohut tasainen kerros koko alueelle käyttäen Uzin nylonkuitutelaa. Vältä lätäköitä.

Puhdista työkalut heti käytön jälkeen vedellä ja saippualla.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Tuote sisältää isotiatsolinoneja. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana ja sen jälkeen. Älä syö, juo tai tupakoi työn aikana. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Kun tuote on täysin kuivunut se ei tuoksu, eikä aiheuta ympäristö- eikä fyysisiä riskejä. Tyhjät astiat ovat kierrätettäviä. Astiat, jossa on nestettä jäljellä, luokitellaan ongelmajätteeksi. Kuivunut materiaali luokitellaan rakennusjätteeksi.

Lisätiedot

Paino 11 kg (kilogramma)