UZIN NC 182 Tasoite 12,5kg

45,57  (sis. alv.)

Lattiatasoite kaatojen ja kallistusten tekoon.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 037259 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Hienojakoinen korjaus- ja oikaisulaasti lattian oikaisuun maton ja parketin alle.

Soveltuu nopeasti kovettuvana tasoitteena imeville alustoille, kolojen ja halkeamien täyttöön, erityisesti betoni- ja tasoitelattioilla, reunojen ja viisteiden täyttöön ennen maton liimausta ja lopullista pinnoitusta, portaiden ja luiskien korjauksiin sekä vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa käytettäväksi.

Menekki Vaihtelee alustan paksuuden mukaan

• 1 mm/ 1,5 kg/m2

• 3 mm/ 4,5 kg/m2

• 10 mm/ 15 kg/m2

Värit Harmaa

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila paras työstölämpötila +15 – +20 °C

Luokitukset ja sertifioinnit CE, EC1plus, Ruori

Käyttöohje

Älä käytä tuotetta ulkona tai kosteilla alustoilla. Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on ehjä, kantava, puhdas, kuiva ja vapaa halkeamista tai muista aineista, jotka voivat heikentää tartuntaa. Voit käyttää alustan puhdistamiseen harjaa, hiomista tai suihkupuhallusta. Betoni- ja kipsilattiat tulee hioa ja imuroida sekä tarvittaessa pohjustaa. Pohjustinta käytetään, kun tasoitteen kerrospaksuus ylittää 3 mm. Anna pohjustimen kuivua ennen tasoitusta.

Sekoita Uzin NC 182 veden kanssa haluttuun jäykkyyteen. 25 kg:n säkkiä kohden vesimäärä on 6-7,5 litraa. Osasekoituksissa käytä 250-300 ml vettä 1 kiloon jauhetta. Kaada kylmä puhdas vesi sekoitusastiaan, jonka jälkeen kaada jauhe ripotellen sekottimen käydessä. Sekoita kunnes massa on tasaista ja paakutonta. Sekoita vain sen verran tuotetta, jonka ehdit käyttää 10-15 minuutin kuluessa. Levitä laasti tasaiselle alueelle vaadittuun kerrospaksuuteen käyttämällä teräslastaa. Anna tuotteen kuivua noin 25 minuuttia ja hierrä pinta tarvittaessa. Suojaa tasoitettu alue, suoralta auringonpaisteelta ja kuumuudelta.

Puhdista työkalut puhtaalla vedellä ja saippualla heti käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Uzin NC182 sisältää matalakromaattista sementtiä. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. käytä suojavoidetta-, käsineitä, laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana. Vältä aineen joutumista lasten ulottuville. Juominen, syöminen ja tupakointi ovat kiellettyjä aineen työstön aikana. Tuote ei muodosta fysiologisia eikä ekologisia riskejä kuivuttuaan.

Älä päästä ainetta viemäriin, putkistoihin tai luontoon. Tyhjät säkit on kierrätettävä. Kerää jätemateriaali, sekoita veteen ja annan kovettua. Tämän jälkeen tuote on normaalia rakennusjätettä.

Lisätiedot

Paino 13 kg (kilogramma)