UZIN KR 430 kaksikomponentti polyuretaani mattoliima 8kg

161,82  (sis. alv.)

Kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaaniliima.

Saatavuus: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): UZIN KR 430 Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaaniliima lattiapäällysteille kuivilla alustoilla.

Soveltuu imeville ja imemättömille alustoille, joustaville alustoille sekä metallialustoille esim. betoni, asfaltti, rakennuslevyt, äänenvaimennuslevyt, kosteusjärjestelmät, alumiini, teräs ja kupari. Sopii myös käytettäväksi erittäin raskaasti kuormitetussa ympäristössä ja vesikiertoisen lattialämmityksen yhteydessä.

Menekki Vaihtelee alustan mukaan

• Sileä/ 300-350 g/m2

• Karkea/ 400-600 g/m2

• Sileä/karkea/ 800-1300 g/m2

Värit Märkänä läpinäkyvä, kuivana rusehtava

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 1 vuosi.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila Vähintään +15°C lattian tasossa

Luokitukset ja sertifioinnit EC1, M1

Käyttöohje

Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on riittävän luja, tasainen, jännitteetön, kuiva, pölytön ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Heikko alusta tulee kuulasingota tai poistaa muuten mekaanisesti. Lasimainen ja tiivis alusta tulee hioa. Käsittele liikkuvat alustat kuten asfaltti Uzin KR410-tasoitteella, lujat, imukykyiset alustat Uzin PE420:llä, kosteudelle alttiit tai heikot alustat Uzin PE460:llä ja lujat ja epätasaiset alustat sementtipohjaisella tasoitteella esim. Uzin NC170 tai Uzin NC 172 ennen tuotteen levitystä.

Anna pakkauksen lämmetä huoneenlämmössä ennen käyttöä. Rei’itä kantena toimivan kovettaja-astian pohja meisselillä ja anna kovettajan valua alempaan astiaan. Sekoita koneellisesti vähintään 2 minuuttia, ja erityisen huolella reunat ja pohja, jotta massasta tulee tasalaatuinen eikä siihen jää kovettumattomia osia. Levitä liima sopivalla hammaslastalla tasaiseksi alustalle. Levitä tämän jälkeen matto lattialle liiman päälle, ja rullaa tai painele se huolellisesti alustaan kiinni työstöajan (30-40 minuuttia) kuluessa. Toista rullaus tai painelu 2-3 tunnin kuluttua. Varmista tartunta jälkitelauksella.

Puhdista työkalut käytön jälkeen. Liima voidaan poistaa tuoreena Uzin-VE124 ohenteella. Kuivunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Huolellisesti tyhjennetyt ja kuivatut astiat kierrätetään.

Lisätiedot

Paino 9 kg (kilogramma)