BLOWERPROOF LIQUID BRUSH sininen 5kg

128,34  (sis. alv.)

Blowerproof liquid brush on liuotteeton, polymeeripohjainen siveltävä ilmavuotojen tiivistysmassa/pinnoite, joka kuivuttuaan muodostaa ilmatiiviin kalvon.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 30001 - HEVADEX Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Siveltävä vesiohenteinen, nestemäinen, elastinen ja yksikomponenttinen pinnoite ilmavuotojen tiivistykseen. Tuote tarttuu hyvin erilaisiin alusmateriaaleihin.

Käyttöalueita ovat esimerkiksi seinä- ja lattialiitokset sekä saumat, ikkuna- ja seinäliitokset, putkienläpiviennit, seinä- ja seinien liitokset, vaaka- ja pystysaumojen liitokset, ulkoseinät sekä seinä- ja kattoliitokset (teräspinnat).

Edut

• 1-komponenttinen

• M1 -päästöluokitus

• Elastinen

• Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

• Hyvä tartunta kaikille alustoille

• Kuituvahvisteinen, voidaan käyttää ilman nauhoitusta

• Voidaan päällemaalata, tasoittaa tai pinnoittaa liimattavilla pinnoitteilla

• Kestävä, kestää alla olevan rakenteen laskennallisen käyttöiän

Menekki 0,5-1kg/m2 (Suuntaa antava, riippuu alustasta)

Värit Sininen (kuivuu mustaksi ilmatiiviiksi päällysteeksi) ja valkoinen (kuivuu valkoiseksi ilmatiiviiksi päällysteeksi)

Tiheys/ominaispaino +/- 1,15 kg/litra

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa, sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Pakkauksessa oleva eränumero muodostuu valmistuspäivästä ja tuotekoodista: esim.1012019 eli ppkkv ja kaksi viimeistä numeroa on tuotteen tuotenumero

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Alustan kosteus Saa käyttää kostealla alustalla. Alustalla ei saa olla seisovaa vettä.

Käyttölämpötila vähintään +5 °C

Luokitukset ja sertifioinnit M1, Passive House, BBA

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta poista suolakiteytymät, pöly, irtoavat aineet, sekä muut epäpuhtaudet, jotka voivat vaikuttaa lopulliseen tartuntaan käsiteltäviltä pinnoilta esim. nihkeäpyyhinnällä. Poista myös seisova vesi.

Täytä kolot ja reiät > 5mm sementtipohjaisella tasoitteella tai uretaanivaahdolla. Älä käytä Blowerproof liquid brush:ia alle +5°C (Koskee myös rakenteen lämpötilaa). Saa käyttää kostealla alustalla.

Tuote on käyttövalmis, joten älä lisää siihen vettä tai muita ohenteita. Sekoita ennen käyttöä.

Levitä vesipohjaisille maaleille sopivalla maalipensselillä kahtena kerroksena. Menekki tiiville pinnalle 500g-1000g/m2. Kuivumisen aikana vältä kontaktia veden, nesteiden ja muiden tuotteiden kanssa. Anna pinnan kuivua 24-48 tuntia ennen toisen tuotteen käyttöä.

Puhdista pensselit ja muut työkalut vedellä käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Työskentele hyvin ilmastoidulla alueella. Vältä ihokosketusta, kun tuote on märkä. Käytä silmäsuojaimia, hengityssuojainta, suojakäsineitä ja -vaatteita.

Lisätiedot

Paino 6 kg (kilogramma)