UZIN WK 222 1-k kontaktiliima 6kg

268,03  (sis. alv.)

Vesiohenteinen ja yksikomponenttinen kontaktiliima.

Saatavuus: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): UZIN WK 222 Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala Vesiohenteinen ja yksikomponenttinen kontaktiliima.
Tuote soveltuu profiilien, listojen sekä kaiken tyyppisten lattiapäällysteiden liimaukseen imevillä ja imemättömillä alustoilla.
Menekki Vaihtelee alustan karkeudesta ja imevyydestä.
• Sileä, kevyesti kuvioitu (esim. PVC-pinnoitteet, kumimatot ja CV-pinnoitteet) / 150-200g/m2
• Kuvioitu (esim. karkea neulottu pohja, Linoleum, tekstiili-, huopapohjaiset- ja askelvaimennetut pinnoitteet) 250-350 g/m2
Väri Beige
Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 1 vuosi.
Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä
Käyttölämpötila Vähintään +10°C
Luokitukset ja sertifioinnit EC1 ja Ruori-merkitty
Käyttöohje
Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on riittävän luja, halkeamaton, puhdas ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Poista alustassa huonosti kiinni olevat kerrokset harjaamalla tai hiomalla. Imuroi alusta huolellisesti. Levitä pohjustin riippuen alustan tyypistä ja kunnosta. Pölyttävillä, karkeilla tai voimakkaasti imevillä alustoilla on syytä tarvittaessa tasoittaa pinta. Tartuntapinta tulee olla mahdollisimman tasainen ja sileä. Sileät ja tiiviit pinnat kuten muovi, metallit ja vanhat pinnoitteet on karhennettava ja puhdistettava huolellisesti. Noudata pohjusteen ja tasoitteen kuivumisaikoja.
Levitä liima keltaisella Uzin vaahtorullalla. Karkeilla alueilla, nurkissa ja reunoilla käytä sivellintä, jotta saat kerroksen ohueksi ja tasaiseksi. Anna pintojen kuivua niin, että ne ovat kosketettaessa melkein tarttumattomia. Aseta pinnoite tartunta-ajan puitteissa alustaan, varmista kohdistus ja paina hiertäen tai koputtaen liimattavat pinnat toisiinsa. Tartunta tapahtuu heti, joten liimattavien kappaleiden liikuttelu jälkeenpäin ei ole mahdollista. Hierrä vielä voimakkaasti painaen 10-20 minuutin kuluttua saumat ja reunat.
Työn nopeuttamiseksi tehosta ilmankiertoa esim. avaamalla ovi tai ikkuna tai käyttämällä lämpöpuhallinta. Poista ylimääräinen liima tai roiskeet haalealla vedellä. Kuivunut liimakalvo voidaan poistaa tasaisilta pinnoilta hiertämällä tai käyttämällä Uzin Cleanboxin puhdistusliinoja.
Työn aikana pidä levitystyökalut upotettuna liima-astiaan tai kääri ne ilmatiiviiseen kääreeseen. Puhdista työkalut välittömästi käytön jälkeen vedellä.
Ympäristö ja turvallisuus
Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana ja sen jälkeen.
Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Tuote on kuivuttuaan täysin hajuton ja ympäristölle vaaraton. Huolellisesti tyhjennetyt astiat ovat kierrätysmateriaalia. Tuotejäämät annetaan kuivua, jonka jälkeen ne voidaan hävittää normaalina rakennusjätteenä.

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)