UZIN NC 150 Tasoite 25kg

36,83  (sis. alv.)

Itsestäänsiliävä sementtipohjainen lattiatasoite 10 mm täyttöihin asti.

Saatavuus: Varastossa Tuotetunnus (SKU): 055839 - UZIN Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Erittäin vähäpäästöinen, itsestäänsiliävä lattiatasoite.

Soveltuu kaikentyyppisille tekstiili- ja muille joustaville lattiapäällysteille, kuten PVC, vinyyli ja linoleum, keraamisten- tai luonnonkivilaattojen alustaksi ja vesikiertoisen lattialämmityksen yhteydessä käytettäväksi. Ei sovellu käytettäväksi lastulevylle.

Menekki Vaihtelee alustan kerrospaksuuden mukaan

• 1 mm/ 1,5 kg/m2

• 3 mm/ 4,5 kg/m2

• 5 mm/ 7,5 kg/m2

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 6 kk.

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila alusta vähintään +15°C

Luokitukset ja sertifioinnit CE, EC1 ja M1

Käyttöohje

Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on riittävän luja, kuormitusta kestävä, puhdas, kuiva ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Sementti ja kipsipohjaiset tasoitteet on hiottava ja imuroitava huolellisesti. Puhdista kaikki pehmeät ja huonosti alustassa kiinni olevat kerrokset kuten liimajäämät, tasoitejäämät ja vanhat pinnoitteet, harjaamalla, hiomalla tai sinkopuhdistimalla. Lopuksi imuroi alusta huolellisesti. Levitä Uzin-pohjustin, joka valitaan alustamateriaalin mukaan. Noudata pohjustimen kuivumisaikaa.

Mittaa 6-6,5 litraa kylmää puhdasta vettä sekoitusastiaan. Lisää jauhe voimakkaasti sekoittaen ja tee juokseva, kokkareeton ja tasalaatuinen massa käyttäen sekoittimeen kiinnitettyä tasoitteelle sopivaa vispilää. Kaada juokseva massa alustalle ja levitä se tasaisesti käyttäen Uzin hammaslastaa. Levittämistä ja pinnan sileyttä voidaan parantaa piikkitelauksella. Levitä haluttu kerrospaksuus yhdellä levityskerralla.

Alusta on valmis päällystettäväksi luonnonkivellä, tekstiili- tai joustavilla päällysteillä keskimäärin 24 tunnin kuluessa (3 mm:n kerrospaksuudella).

Puhdista työkalut käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta-, käsineitä, laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Kuivuneet jätteet voi hävittää normaalin sekajätteen mukana. Tyhjät säkit on kierrätettävä.

Lisätiedot

Paino 26 kg (kilogramma)