UZIN KE 66 kuituvahvisteinen märkäliima 14kg

153,64  (sis. alv.)

Kuituvahvisteinen märkäliima

Saatavuus: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): UZIN KE 66 Osastot: ,

Kuvaus

Käyttöala

Suuren tartuntalujuuden omaava PVC- ja kumimattoliima.

Soveltuu PVC-matoille, LVT-laatoille, kumimatoille 4 mm:n maton paksuuteen asti sekä Enomer-päällysteille.

Menekki Vaihtelee päällysteen mukaan.

• Kumipäällyste ja laatta (max 4 mm) / n. 280 g/m2 (liimakampa A2)

• PVC päällysteet, LVT-laatat ja CV päällysteet/ n. 280 g/m2 (liimakampa A2)

Väri Kermanvalkoinen

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä vähintään 1 vuosi.

Pakkasenkestävyys Kestää pakkasta -14°C asti.

Käyttölämpötila Optimaalinen työstölämpötila +18°C – +25°C ja ilmankosteus alle 65%

Luokitukset ja sertifikaatit EC1, Ruori-merkitty

Käyttöohje

Ennen tuotteen levitystä tarkista, että alusta on ehjä, tasainen, kuiva, halkeamaton, puhdas ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Poista alustassa huonosti kiinni olevat kerrokset harjaamalla tai hiomalla. Imuroi alusta huolellisesti. Levitä pohjustin riippuen alustan tyypistä ja kunnosta. Imemättömillä alustoilla tai kosketusherkillä pinnoilla, käytä tasoitetta vähintään 2 mm. Anna pohjusteen ja tasoitteen kuivua kokonaan.

Levitä liimaa tasaisesti alustalle soveltuvalla liimalastalla (katso tuotekortin menekkitaulukko). Anna liimakamman kuvion tasoittua ennen päällysteen asennusta. Asenna päällyste, sen jälkeen hierrä se huolellisesti, kiinnitä huomiota erityisesti reuna-alueisiin. Varmista, että harjanteet tasoittuvat eikä päällysteen alle jää ilmaa. Jyrää lattia vielä molempiin suuntiin 20 minuutin päästä. Lopuksi poista liimajäämät tuoreeltaan lämpimällä vedellä ja kostealla liinalla.

Puhdista työkalut käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Tuote sisältää biosidejä. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana ja sen jälkeen.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Tuote on kuivuttuaan täysin hajuton ja ympäristölle vaaraton. Huolellisesti tyhjennetyt astiat ovat kierrätysmateriaalia. Tuotejäämät annetaan kuivua, jonka jälkeen ne voidaan hävittää normaalina rakennusjätteenä.

Lisätiedot

Paino 15 kg
Valmistaja

UZIN